PAASVAKANTIE

Hoi hoi!

Nyt eletään jo huhtikuun puoliväliä ja lähes kaksi viikkoa on pääsiäislomaa takana. Lomalla on tullu tehtyä kaikenlaista: heti ensimmäisenä viikonloppuna hypättiin hostperheen kanssa autoon ja kierrettiin Ranskassa Normandian rannikkoa neljän päivän ajan. Käytiin mm. Omaha Beachilla, Utah Beachilla, Gattevillen majakalla, Barfleurissa, Honfleurissa ja monissa muissa paikoissa, joilla on hankalat ranskankieliset nimet. Oli aivan ihana reissu!

Sen jälkeen en ookkaan tainnu pahemmin kotona keretä olla. Loman aikana oon istunu junassa aika monen kuukauden edestä, neljään otteeseen käyny Antwerpenissä ja kerran kans Gentissä. Kävin kans ekan kerran Oostendessa eli Belgian rannikolla, minkä jälkeen sit käytiin Bruggessa. Lisäksi oon käyny hostperheen kanssa Maastrichtissa (alle tunnin ajomatka kotoa) ja Brysselissä Atomiumissa ja kattomassa Mini-Eurooppa ja ADAM - Brussels Desing Museum. Tänään me vielä tehään jotain yhessä perheen kanssa, ei oo vielä ihan varmaa mitä, ja sit huomenna pääsiäispäivänä tulee varmaan sit jonkuasteiset suklaaöverit.

Ei mulla sit varmaan muuta. Pari viikkoa ennen lomaa me käytiin tosiaan koulun kanssa Prahassa (kuvia ja juttua löytyy instagramista @camillabelgiassa). Reissussa ollaan siis oltu ihan huolella, en kyllä valita 🙂 

Vielä pari päivää vapaata ennen kouluunpaluuta, enää tosi vähän vaihtoa jäljellä ja melkein jo hirvittää! Ikävä ei ole ehtiny iskeä ko on niin paljon tekemistä, mutta on vähän joutunu jo miettiä ens kesää ja tulevan syksyn kirjotuksia. Kerkesin myös antaa vähän ajatusta Suomen YFU:llekin, mua kiinnostais ihan hirveästi lähteä vapaaehtoiseksi ja ootan sekä YES-seminaaria että Kotiaisia ihan ilolla!

Toivottavasti tässä sais vielä aikaseksi kirjotella ajatuksia näitten vikojen kuukausien aikana. Terkkuja Suomeen, kyllä täältä kotiakki joutuu! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

(melkein) KUUKAUSI

LÄKSIÄISET, LÄHTÖ ja ensimmäiset päivät Belgiassa